Inspiratie » Sfeerbordservice

Sfeerbordservice

Sfeerbordservice

Uw project in één oogopslag.
Met een sfeerbord brengen we de uitstraling van uw project in één oogopslag in beeld. Door de gekozen materialen op één paneel fysiek bij elkaar te brengen wordt de sfeer direct voelbaar.

Met de door u gekozen opties in gevelstenen, dakpannen en voegkleuren werken wij één of meerdere sfeerborden voor u uit. Indien van toepassing voorzien wij het bord van RAL-kleuren van deuren en kozijnen en brengen wij ook eventuele hoogteverschillen in de gevel in beeld. U ziet direct wat het effect van de gemaakte kleur- en materiaalcombinatie is en of deze de juiste uitstraling biedt voor uw project.

Onze sfeerbordservice maakt het u niet alleen gemakkelijker de juiste materialen voor uw project te kiezen, maar zorgt tevens voor een enorme tijdsbesparing in deze fase van uw project. Wij brengen de borden zelf bij u langs en kunnen u ter plekke adviseren. Vaak is al direct duidelijk wat de perfecte combinatie voor u is.
Wilt u toch nog andere opties zien? Dat is geen probleem. Ons volledige assortiment in gevelstenen en dakpannen ligt bij ons op voorraad, zodat wij u snel van nieuwe voorstellen kunnen voorzien.