referentieprojecten

referentieprojectenDe beste manier om onze producten te presenteren, is door de projecten te laten zien waarin ze zijn toegepast. Bij elk van deze projecten hebben we een klant bereid gevonden te vertellen over de toegevoegde waarde van ons bedrijf en onze producten.

Utiliteit

Utiliteit

Utiliteit

We leveren als Euregio Steen een bijdrage aan uiteenlopende utiliteitswerken in heel Nederland. Wij leveren hiertoe zowel de gevelstenen, gevelsystemen, dakpannen, maar ook binnenwanden. Uiteraard inclusief advies op basis van onze kennis en ervaring. Het resultaat: gebouwen die naadloos aansluiten op de identiteit van de opdrachtgever.

Lees meer
 
 
Actueel

Actueel

Actueel

Hieronder bieden wij een overzicht van een aantal actuele projecten waaraan wij een bijdrage hebben geleverd. Wij laten u graag zien hoe onze producten de uitstraling bepalen van de identiteit van de gebouwen. Een identiteit die aansluit bij het karakter van de opdrachtgever of die juist heel erg is afgestemd op de rest van het […]

Lees meer
 
 
Zorg en onderwijs

Zorg en onderwijs

Zorg en onderwijs

Zorg en onderwijs: twee bijzondere takken van sport die ook bijzondere aandacht verdienen. De sfeer die een gebouw uitstraalt, heeft vanzelfsprekend invloed op de gebruikers. Of het nu om studenten, patiënten of medewerkers gaat. Onze producten zijn in grote mate bepalend voor de sfeer. Graag laten we dat aan u zien.

Lees meer
 
 
Woningbouw

Woningbouw

Woningbouw

In je woning wil je je thuis voelen. Dit wordt voor een groot deel bepaald door de sfeer en uitstraling. Houdt u van modern of juist van traditioneel? Wij zoeken samen met u naar een steen die precies aansluit op uw wensen.

Lees meer