referentieprojecten » Actueel

Actueel

Actueel

Hieronder bieden wij een overzicht van een aantal actuele projecten waaraan wij een bijdrage hebben geleverd. Wij laten u graag zien hoe onze producten de uitstraling bepalen van de identiteit van de gebouwen. Een identiteit die aansluit bij het karakter van de opdrachtgever of die juist heel erg is afgestemd op de rest van het straatbeeld. Wilt u op de hoogte gehouden van onze nieuwe projecten? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief.

Mijn Dalmeden

Actueel

Het project: Nieuwbouw 45 eengezinswoningen in Hengelo (Ov.)
Geleverd door Euregio Steen: Sortering – oranje handvorm wft, zwart mangaan wft, donkerrood hv wft, wit handvorm wft Dakpannen – Koramic Narvik Modula natuurrood en antraciet
Aannemer: Trebbe Oost & Noord BV
“Euregio Steen heeft zich bij ons bewezen door levering van kalkzandsteen en gasbeton. Mijn Dalmeden is het eerste project waarvoor ze stenen en dakpannen hebben geleverd. Wat ik erg op prijs stel, is de technische meerwaarde. Het gaat niet alleen om de producten. Euregio Steen voorziet ons bijvoorbeeld ook van dilatatie- en morteladvies. Ze begrijpen wie we zijn en waar we behoefte aan hebben.”
Marcel Egberink, Trebbe

Saxion Enschede

Actueel

Het project: Nieuwbouw Hogeschool Saxion in Enschede
Geleverd door Euregio Steen: Gevelsysteem Signa steenstrips
Aannemer: Bouwcombinatie Haafkes / PlegtVos
“Al tijdens de schetsontwerpfase heb ik contact opgenomen met Euregio Steen. We zochten naar iets bijzonders qua metselwerk. Euregio Steen kwam met een nieuw systeem, bestaande uit gevelpanelen die volop vrijheid bieden wat betreft patronen en waar geen voeg aan te pas komt. Het resultaat is prachtig. Door het ontbreken van de voeg heeft het gebouw een erg mooie volle kleur. Om het juiste patroon van de stenen te bepalen, heb ik avondenlang met een doos bakstenen gepuzzeld. Deze bakstenen zijn door Coen Verver van Euregio Steen zelf gezaagd en bij mij afgeleverd. Dat vind ik nou zo mooi. Een andere stenenleverancier zou me uitlachen. Bij Euregio Steen begrepen ze meteen het belang ervan.”
Marko Matic, IAA Architecten

 

Twickelcollege

Actueel

Het project: Nieuwbouw Twickelcollege
Geleverd door Euregio Steen: Sortering – zwart hv wft
Aannemer: Aannemersbedrijf Kormelink BV
“Ik ken Euregio Steen al geruime tijd. Daardoor weten ze heel snel wat ik zoek. Het is een bedrijf met aandacht voor prijs en kwaliteit. Elk werk, groot of klein, krijgt evenveel aandacht. Euregio Steen weet zich naadloos aan te sluiten bij de wensen en ideeën van de architect en kan deze vertalen in een concreet en werkbaar voorstel.”

Boswinkel

Actueel

Het project: 83 woningen (rijenwoningen en twee-onder-één-kapwoningen)
Geleverd door Euregio Steen: Sortering – paars rood hv wft, bruin rood hv wft, okergeel bont hv wft, rood blauw gen wft
Aannemer: Nijhuis Bouw Rijssen BV
“Euregio Steen is een bedrijf dat goed en net advies geeft. De grootste toegevoegde waarde van het bedrijf zit naar mijn idee in de showroom met de ruime keuze. Dat vind ik als architect erg belangrijk.”
Mark Koopman, KAW Architecten

Troelstralaan - Zutphen

Actueel

Het project: 14 rijenwoningen in Zutphen
Geleverd door Euregio Steen: Sortering – bruin blau bunt wft, gelb blau bunt wft, keimstenen wft
Aannemer: Nijhuis Bouw Rijssen BV
“Euregio Steen ontzorgt de aannemer. De gevelstenen worden exact op het juiste tijdstip op de bouwplaats geleverd. Dat is ontzettend fijn. Verder is het contact, de communicatie en samenwerking met Euregio Steen erg goed. Ik ben erg tevreden!”
Arjan Berkel, Nijhuis Bouw Rijssen

Het Zamen

Actueel

Het project: Nieuwbouw woonzorgcentrum in Den Haag
Geleverd door Euregio Steen: Sortering – bruin geel waalformaat strengpers, bruin geel waalformaat strengpers vormstenen
Aannemer: Stam + De Koning
“Het Zamen is een behoorlijk groot gebouw. Euregio Steen heeft ervoor gezorgd dat er gevelelementen zijn gemaakt van de steen die we hadden uitgezocht. Met een heel handig systeem zijn deze aan de gevel gehangen. Een voordelige oplossing voor een gebouw van deze grootte.”
Koen Hofstee, IAA Architecten