referentieprojecten » Utiliteit

Utiliteit

Utiliteit

We leveren als Euregio Steen een bijdrage aan uiteenlopende utiliteitswerken in heel Nederland. Wij leveren hiertoe zowel de gevelstenen, gevelsystemen, dakpannen, maar ook binnenwanden. Uiteraard inclusief advies op basis van onze kennis en ervaring. Het resultaat: gebouwen die naadloos aansluiten op de identiteit van de opdrachtgever.

Huyze Noord

Utiliteit

Het project: Nieuwbouw appartementengebouw in Enschede
Geleverd door Euregio Steen: Sortering – donkerrood gen. Hilversumsformaat
Aannemer: Aannemersbedrijf Kormelink BV
“Euregio begrijpt wat je bedoelt. Ze duiken goed in de materie en maken mooie moodboards. Inclusief voegen, betonranden en dakpannen. Daar wordt echt aandacht aan besteed. De moodboards geven een totaalbeeld en dat is erg prettig.”
Fons Nijland, Buro Fons Nijland

Het Zamen - Den Haag

Utiliteit

Het project: Nieuwbouw woonzorgcentrum in Den Haag
Geleverd door Euregio Steen: Sortering – bruin geel waalformaat strengpers, bruin geel waalformaat strengpers vormstenen
Aannemer: Stam + De Koning
“Het Zamen is een behoorlijk groot gebouw. Euregio Steen heeft ervoor gezorgd dat er gevelelementen zijn gemaakt van de steen die we hadden uitgezocht. Met een heel handig systeem zijn deze aan de gevel gehangen. Een voordelige oplossing voor een gebouw van deze grootte.”
Koen Hofstee, IAA Architecten

 

Koopvaardij en de Batavier - Almere

Utiliteit

Het project: Twee gebouwen met elk 37 appartementen
Geleverd door Euregio Steen: Sortering Batavier – opaal hv wft
Sortering Koopvaardij – lapis hv wft, zwart bezand hv wft
Aannemer: Trebbe Oost & Noord BV
“Euregio Steen komt haar afspraken na. En dat vinden wij ontzettend belangrijk. Het contact onderling is erg goed. Ik kan niet anders zeggen dan dat Euregio Steen een erg fijne partner is voor ons bedrijf.”
Christian Schuurman, Trebbe

Lusthof Rotterdam

Utiliteit

Het project: 169 apartementen Lusthofstraat Rotterdam 
Geleverd door Euregio Steen: Sortering – oranje bont ges. Hv wft
Aannemer: IBB Kondor
“Lusthof is een massief en groot gebouw. De gevelsteen is dus erg beeldbepalend. Bijzonder aan de rode baksteen is de zonnige uitstraling. Zelfs bij slecht weer. Een jaren ’20 gebouw in dezelfde buurt vormde de referentie voor de gevelsteen. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat.”
Cock Sandifort, IAA Architecten