Voor particulieren

Voor particulieren

Voor particulieren

De steen die u kiest bepaalt in grote mate het karakter en de uitstraling van uw huis. Om ervoor te zorgen dat een steen ook in de toekomst zijn kwaliteitsuitstraling behoudt is het belangrijk dat deze vakkundig en met de juiste materialen verwerkt wordt. Omdat iedere situatie weer andere eisen met zich meebrengt, is het belangrijk dat u zich goed laat voorlichten over de diverse mogelijkheden.

-1

Van klassiek tot modern

Voor particulieren

Euregio Steencentrale is gespecialiseerd in grote tot zeer grote projecten. U kunt hierbij denken aan grotere woonhuizen en luxe villa’s. Voor de uitstraling van uw droomhuis kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid van gevelstenen. Naast klassieke en landelijke stijlen vindt u bij ons ook innovatieve nieuwe toepassingen, zoals gevelpanelen met rustiek natuursteen of een sfeervolle houtlook. Naast verschillende soorten, kwaliteiten en formaten vindt u bij ons stenen in verschillende prijsklassen.

-1

Bezoek onze showroom

Voor particulieren

In onze showroom kunt u niet alleen ons volledige assortiment bekijken, maar kunt u zich ook persoonlijk door onze ervaren specialisten laten voorlichten. Zo komen we samen snel tot de voor u juiste keus.
Elke 2e zaterdag van de maand is er een inloopochtend in onze uitgebreide showroom voor gratis en vrijblijvend advies.

Eerstvolgende data zijn: 25 februari, 25 maart, 22 april en 20 mei. De koffie staat klaar vanaf 9.00 uur.
Tip: neem uw schets of bouwtekening mee

-1

Samen inkopen (CPO)

Voor particulieren

Samen inkopen is vaak goedkoper dan alleen. Dat geldt ook, wanneer u een huis gaat bouwen. Wanneer u zich als bouwend particulier met andere bouwende particulieren in een collectief verenigt, kunt u voor alle deelnemers grote inkoopvoordelen behalen. Door alle materialen, maar ook de diensten van bijvoorbeeld architect en/of aannemer gezamenlijk in te kopen bent u vaak aanzienlijk goedkoper uit.

Als collectief kunt u ook bij Euregio Steencentrale terecht. U kunt bij ons niet alleen materialen inkopen, maar ook gebruik maken van onze modern uitgeruste bespreekruimte voor brainstorms en overleggen voor uw bouwproject.