Service & Inspiratie

Laat u voor uw project inspireren in onze showroom. Ons volledige assortiment is bij ons in Hengelo zowel binnen als buiten bij daglicht te bekijken. Wilt u liever direct een aantal suggesties zien? Dan maken wij geheel vrijblijvend een aantal sfeerborden voor u. Zo heeft in een oogopslag de uitstraling van uw gebouw in beeld. Ook bent u van harte welkom om uw project met uw opdrachtgever of architect bij ons in de showroom te komen bespreken.

Brainbox

Even de tijd en ruimte nemen om samen met uw klant het project door te nemen? Dat kan in onze Brain Box. In deze bij onze showroom ingerichte ruimte beschikt u over alle gemakken van nu, zoals wi-fi, digitale presentatiemogelijkheden en niet te vergeten al onze materialen en expertise onder handbereik. In een discrete omgeving kunt u hier uw plan bespreken en uitwerken en u door ons laten adviseren.

Moodboard

Uw project in één oogopslag. Met een sfeerbord brengen we de uitstraling van uw project in één oogopslag in beeld. Door de gekozen materialen op één paneel fysiek bij elkaar te brengen wordt de sfeer direct voelbaar.

Open Air Gallery

Het leveren van goede service begint bij een eerlijk advies. Daarom hebben we naast onze ‘binnen’ showroom ook een prachtige Open Air Gallery. Onze collectie gevelsteen- en dakpancollecties zijn in een natuurlijke omgeving te bezichtigen. Zowel bij daglicht en diverse weersomstandigheden, om de realiteit zo goed mogelijk na te bootsen. De gevelstenen hebben we bijvoorbeeld op grote panelen gemetseld, waardoor er een natuurgetrouw beeld ontstaat van de uitstraling op de uiteindelijke gevel. Zo houden we ons werk transparant!

Showroom

Welkom in onze wereld van mogelijkheden. In onze eigentijdse showroom waar het volledige assortiment op overzichtelijk wijze geëtaleerd is, creëren we samen de uitstraling die bij uw project past. Met een keuze aan meer dan 3.500 verschillende steensoorten van leveranciers uit heel Europa, biedt onze stenencollectie bijvoorbeeld een passende oplossing voor iedere gewenste uitstraling, stijl en sfeer. Omdat smaken nu eenmaal verschillen.