40 JAAR ERVARING

Ondernemerschap op basis van vertrouwen, gedrevenheid en de kenmerkende Twentse no-nonsense mentaliteit. Jan Verver begon er als oprichter van het toekomstige familiebedrijf in 1980 al mee. Hij startte destijds Euregio Steencentrale als groothandel in gevelstenen. Zijn oprechte wijze van ondernemen en slim pionieren, leidde tot een bedrijf dat één van de grootste leveranciers van gevelstenen en -systemen, dakpannen, straatstenen en binnenwanden van Nederland werd. Een krachtige organisatie, waar inmiddels de tweede generatie Verver aan het roer staat. Met nog steeds dezelfde bouwstenen: passie voor het vak, mee- én vooruitdenkend en een nuchtere drive. Want dat is de Verver cultuur.

Zoon Coen en dochter Louise maken nog steeds elke dag de ambities van hun vader waar. Van kleins af aan hebben zij van dichtbij gezien hoe belangrijk het is om je klant en product te kennen. Iets dat nog elke dag in de praktijk wordt gebracht. Met daarbij een persoonlijke touch om klanten de blijvende kwaliteitsbelofte te kunnen bieden.

HET FUNDAMENT

Onze roots zijn onze kracht, want ons ondernemende familiebedrijf is het fundament van onze organisatie. In 1980 werd de basis hiervoor gelegd en inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van gevelstenen en – systemen in Nederland. Met maar liefst 3.500 verschillende steensoorten en meer dan veertig jaar kennis en ervaring zijn wij een waar kenniscentrum op dit gebied. Inmiddels zijn daar ook dakpannen, straatstenen en binnenwanden bij gekomen. Wij hebben altijd de juiste expertise in huis om uw wensen te vertalen in de beste keuzes. Want als spil tussen architect en aannemer stellen we alles in het werk om u als eindgebruiker een passend resultaat te bieden. Voor nu én voor de toekomst.

WERKGEBIEDEN

Met onze Twentse trots zijn we actief in heel Nederland, waarbij we ons naast de projectmatige markt ook richten op de particuliere sector. Ons werkgebied is bovendien breed; we werken bijvoorbeeld mee aan royale kantorencomplexen en luxe villa’s. Maar ook voor grootschalige woningbouw of maatschappelijke instanties als scholen of zorginstellingen worden we ingezet als ervaren en vakbekwame (stenen)leverancier. Onze beauty of knowhow maakt daarbij het verschil.

Soms maken we zelfs een uitstapje over de grens; bedrijven uit Duitsland en Polen behoren inmiddels ook tot onze veelzijdige klantenkring.

Zorg & onderwijs: Twickel College Borne

Werkgebiednaam: Projectnaam