WERKGEBIEDEN

Met onze Twentse trots zijn we actief in heel Nederland, waarbij we ons naast de projectmatige markt ook richten op de particuliere sector. Ons werkgebied is bovendien breed; we werken bijvoorbeeld mee aan royale kantorencomplexen en luxe villa’s. Maar ook voor grootschalige woningbouw of maatschappelijke instanties als scholen of zorginstellingen worden we ingezet als ervaren en vakbekwame (stenen)leverancier. Onze beauty of knowhow maakt daarbij het verschil.

Soms maken we zelfs een uitstapje over de grens; bedrijven uit Duitsland en Polen behoren inmiddels ook tot onze veelzijdige klantenkring.

Actueel

Met onze reference cases geven we onze actuele projecten een gezicht. Wij laten u graag zien hoe onze producten de uitstraling bepalen van de identiteit van de gebouwen. Een identiteit die aansluit bij het karakter van de opdrachtgever of die juist is afgestemd op de rest van het straatbeeld. Maar altijd passend bij de wensen van de klant. Wilt u op de hoogte gehouden van onze nieuwe projecten? Laat u dan inspireren en schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk projecten

Utiliteit

We leveren als Euregio Steen een waardevolle bijdrage aan uiteenlopende utiliteitswerken in heel Nederland. Zowel op het gebied van gevelstenen, straatstenen en gevelsystemen delen we onze kennis, maar ook het leveren van binnenwanden behoort tot onze beauty of knowhow. Het resultaat: gebouwen die moeiteloos aansluiten op de identiteit van de opdrachtgever.

Bekijk projecten

Zorg & Onderwijs

Zorg en onderwijs: twee bijzondere takken van sport die ook bijzondere aandacht verdienen. De sfeer die een gebouw uitstraalt, heeft vanzelfsprekend invloed op de gebruikers. Of het nu om studenten, patiënten of medewerkers gaat. Het maatschappelijke belang is daarbij groot. Onze producten zijn in grote mate bepalend voor een geslaagd resultaat. Graag laten we dát aan u zien.

Bekijk projecten

Woningbouw

Uw huis is uw thuis, een plek waar geluk woont. De juiste sfeer en een passende uitstraling creëren dat unieke en persoonlijke thuisgevoel. Lekker eigentijds of juist fijn traditioneel? Met onze diversiteit aan producten en onze beauty of knowhow weten we de gewenste ambiance te bereiken.

Bekijk projecten