Over ons

Over onsDe kennis die wij hebben van onze producten, de verwerking en het onderhoud ervan in combinatie met ervaring in uiteenlopende bouwprojecten is de basis van waaruit wij werken. Hoe eerder wij deze kennis en ervaring in kunnen zetten, des te efficiënter en sneller de keuze voor de juiste gevelbekleding gemaakt kan worden. Dat noemen wij: the beauty of knowhow.

Werkgebieden

Werkgebieden

Werkgebieden

Euregio Steencentrale levert stenen en materialen voor projecten in zowel de projectmarkt als de particuliere sector, variërend van grote kantoorgebouwen tot luxe villa’s en van woonprojectbouw tot zorggebouwen. Bekijk hier een selectie van projecten die wij in de afgelopen jaren samen met architecten en opdrachtgevers hebben gerealiseerd.

Lees meer
 
 
Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Ons bedrijf heeft gedurende een periode van 6 maanden deelgenomen aan de subsidieregeling van het Europese Sociaal Fonds: “Duurzame inzetbaarheid medewerkers”. Wij vinden het van belang dat medewerkers en leiders van onze organisatie zich blijven ontwikkelen. Een continue proces van een op de klant afgestemde dienstverlening en een hoge kwaliteitstandaard is hierbij het uitgangspunt.

Lees meer
 
 
Een stukje historie

Een stukje historie

Een stukje historie

Euregio Steencentrale is een familiebedrijf, waarvan de cultuur gekenmerkt wordt door gedrevenheid en een echte pioniersmentaliteit. Kansen worden gezien en gegrepen. Nieuwe mogelijkheden worden ingezet om klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Jan Verver richtte in 1980 Euregio Steencentrale op als groothandel in gevelstenen. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van gevelstenen […]

Lees meer